top of page

Arrangementer

Følg med her og se vores kommende arrangemneter. Vi afholder løbende vinsmagninger har livemusik og andre sjove påfund. Følg med her, og se hvad der sker på D'Wine Bar.

konkurrence cavasmagning_edited.jpg

Vinsmagning // Vi elsker bobler!

Tirsdag d. 16. maj kl. 19.00

Vi elsker bobler - og hvem gør egentlig ikke det? Bliv klogere på mousserende vin, når vi serverer 5 forskellige mousserende vine. Der bliver serveret både hvide og roséversioner. 

Pris: 200 kr. pr. person. 

Vil du have tapas i form af lækre spanske pølser og oste med brød, oliven og garniture til vinsmagningen, koster denne kun 180 kroner for to personer, hvis den forudbestilles. 

Smagningen foregår i D'Wine Moments (lokalet ved siden af baren), Algade 54. 

DSC02633 (1).jpg

D'Wine & Friends Vinfestival

Fredag og lørdag d. 16. og 17. juni k. 18.30-21.00

Det bliver et brag af en fest med over 100 forskellige vine, og du må smage på alle dem du orker!
Vinfestivallen afholdes fredag og lørdag d. 16.-17. juni 2023 i Algade 54. Til vinfestivalen har vi inviteret vores bedste venner og vinleverandører, som har deres egne stande, så det er en unik mulighed for at tale med vinmagere om deres vine og lære dem bedre at kende.
Vinfestivalen holdes fra 18:30-21.00 både fredag d. 16. og lørdag d. 17 og koster kun 349,- pr. person. 

Alle deltagere får udleveret et smageglas ved ankomst, som du efterfølgende må tage med hjem. 🍷Billetkøb kan ikke refunderes eller byttes, men de kan overføres til andre personer, såfremt der informeres herom fra billet-køberen. NB! Du skal være fyldt mindst 18 år for at kunne deltage i vinfestivalen, og du skal fremvise gyldigt ID på forlangende. Hvis du køber billet til vinfestivalen og ikke er fyldt 18 år, får du ikke dine penge refunderet.

ebringer vin_edited.jpg

Vinsmagning // Tysklands vidunderlige hvidvine

Tirsdag d. 29. august kl. 19.00

Vi elsker Tyskland og dets fantastiske vine! Vær med når vi tager jer en smagstur til Tyskland. Alle kender landet for dets fantastiske riesling-vine, men der findes så meget god vin udover dette. Der sniger sig nok et par Rieslinger med, men også Chardonnay, Sauvignon Blanc og Grauburgunder finder vej! Denne aften serverer vi 5 vidunderlige hvidvine for jer. 

Pris: 200,- pr. person.


Vil du have tapas i form af lækre spanske pølser og oste med brød, oliven og garniture til vinsmagningen, koster denne kun 180 kroner for to personer, hvis den forudbestilles. 

Smagningen foregår hos D'Wine Bar, Algade 54. 

Vinsmagninger & Arrangementer: What's Happening
bottom of page