top of page

Arrangementer

Følg med her og se vores kommende arrangementer. Vi afholder løbende vinsmagninger har livemusik og andre sjove påfund. Følg med her, og se hvad der sker på D'Wine Bar.

Vinsmagning - Vin i øjenhøjde

Tirsdag d. 9. april kl. 19 på D'Wine Bar

This is white.gif

Vin kan hurtigt virke komplekst, prætentiøst og til tider en smule snobbet – og det er altså noget vi gerne vil gøre op med her på D’Wine Bar. Vi mener nemlig vin er for alle! Derfor vil vi gerne invitere til en aften, hvor vi tager jer i hånden og fører jer ind i vinens verden.
Vores mål er at føre jer hen i mod at finde jeres egen vinsmag, og vi vil samtidig lege lidt med hvordan man smager og dufter en vin. Alt det vil vi gøre helt i øjenhøjde, så alle kan være med. Så tag din vinmakker i hånden og bliv ført igennem en aften med fire vine, hvor Mathias og Lucas med et glimt i øjet, og en masse vinviden, vil hjælpe jer til at forstå det basale indenfor vin.

Pris 249,- pr. person tapas kan tilkøbes.

Pladser kan reserveres på mail til vinbar@d-wine.dk på telefon 41401231 eller ved personalet i vinbaren.

Kvinde kend din vin
- og kræv vinkortet i hånden

Vinsmagning

Fredag d. 19. april kl 19.00

Selskabslokalet, D'Wine Moments, Algade 54

We can do it kvinder vin.jpg

Gennem mine 8 år som kvinde i vinbranchen er jeg gang på gang blevet mødt med stereotype holdninger til kvinder og vin. Antallet af gange min kæreste eller en af mændene i et selskab har fået vinkortet og ender med at bestemme, hvad vi skal drikke af vin, overstiger efterhånden gangene jeg har fået vokset mine ben. Vinens verden og de generelle holdninger til vin er gennemsyret af mænd og det er altid dem, der mener, at de ved bedst.

Enten sidder du med blodet i kog over at jeg tillader mig at ytre sådan en sætning eller så smider du bh’en og danser månedans i begejstring. Er det ikke sådan det er? Det er et sprængfarligt og fragmenteret emne at tage op i disse tider. Jeg gør det alligevel. Tager emnet op og inviterer til en vinsmagning for kvinder.

Den her vinsmagning har jeg haft lyst til at holde siden jeg startede i vinbranchen for over otte år siden. Til de af jer, der ikke kender mig, hedder jeg Nanna og er chef for personalet på vinbaren, og derudover arbejder jeg ved siden af i min klinik som selvstændig psykolog.

Udgangspunktet for denne smagning er at gøre op med den stereotype holdning om, at det kun er mænd der kan bestille vin. Og samtidig en undren over, hvorfor vi så ofte i vinbranchen og på vores vinbar ser kvinder der tøver, når det kommer til bestilling af vin. Kvinder der kigger på deres mand, når vi spørger, hvad de gerne vil drikke. Vi ser venindegrupper, der ofte lader valget være op til os, når de skal beslutte, hvad de skal drikke med ordene ”så længe det er en god hvidvin, så bestemmer du bare”. Hvorfor ser vi stadig mænd på baren, der kun henvender sig til vores mandlige personale, når de har spørgsmål til en bestemt Bourgogne? Der sågar beder en kvindelig sommelier om at finde ”ham den anden” til at hjælpe dem, selvom ”ham den anden” kun har arbejdet her i to måneder?

Tiderne ændrer sig heldigvis, og der er sket en positiv udvikling, siden jeg startede i branchen for otte år siden. På de messer, som vi har besøgt i Europa i år, har vi set stande kun med kvindelige vinproducenter – kvinder i vinens verden som sætter fokus på kvinder. De er seje, ekstremt vidende og de ønsker også at gøre op med de stereotype holdninger.

Derfor lægger jeg op til en anderledes aften, hvor min drøm er, at vi sammen finder en selvtillid til at sparke døren ind til den her vinverden. En verden som syner prætentiøs, fancy og for det bedre borgerskab, men som i bund og grund handler om, hvad DU godt lide. Derfor vil jeg gerne afmystificere det prætentiøse og give jer en introduktion til de mest basale ting i vinens verden og smage forskellige vine af de mest gængse druer. Samtidig vil jeg krydre det med mine bud på denne forskellighed i kønnene og anbefalinger på, hvordan vi finder modet til at tage vinkortet. Her vil jeg tage udgangspunkt i psykologien og naturligvis også egne og kollegaers observationer og erfaringer.

 

Så lad os vise dem, kære damer, at kvinden er mere end et smukt ansigt, der smiler over mandens fortræffelige valg af vin.

Pris 299,- pr. person tapas kan tilkøbes.

Pladser kan reserveres på mail til vinbar@d-wine.dk på telefon 41401231, ved personalet i vinbaren eller købes direkte her: https://d-wine.dk/vare-kategori/event/

Vinsmagning - Vin med personlighed

Torsdag d. 2. maj kl. 19 på D'Wine Bar 

Kristian på bar.jpg

Kom med til en helt særlig og uforglemmelig vinsmagning! Her parkerer vi objektiviteten udenfor døren, og hylder alt det smukke ved forskellighed, personlighed, og – naturligvis – VIN!

Vi sætter scenen til en aften, hvor hele FEM forskellige aktører vil præsentere, fortolke og beskrive fem forskellige vine. Med kærligheden til vin som eneste fællesnævner, vil Kristian og fire fra den dygtige stab, dykke ned i deres individuelle oplevelse af vinens mange facetter. Konceptet er simpelthen: 5 forskellige vine, 5 forskellige personligheder og 5 vidt forskellige måder at beskrive og fortælle om de skønne dråber.

Så tag din vinmakker under armen, nyd skøn vin og lad dig underholde! Når Kristian og co. skal formidle deres personlige smagsoplevelser, vil du helt sikkert få øje på nye detaljer i glassets indhold.

Kristian, Nanna, Lucas, Ida og Mathias glæder sig helt vildt til at dele denne vinoplevelse med jer!

Pris 299,- pr. person tapas kan tilkøbes.

Pladser kan reserveres på mail til vinbar@d-wine.dk på telefon 41401231, ved personalet i vinbaren eller købes direkte her: https://d-wine.dk/vare-kategori/event/

D´Wine and Friends
Vinfestival 2024

Fredag d. 17. maj & Lørdag d. 18. maj 18.30-21.00

Baggården bag D'Wine Bar - Algade 54, 9000 Aalborg

CD91F588-29FD-4485-8A51-2AC987E4B013.JPEG

D’Wine & Friends er en anderledes vinfestival.

Her er det nemlig ikke en dansk importør, der står og præsenterer vinen, men vinmagerne selv.

Kom og mød Jesus, manden bag vores Manso og Silvanus, Antonio fra Señorio de Nevada, Familien Boch som står bag vores underskønne Riesling fra Mosel, eller hvad med vores vinmager Andreas fra Baden der laver fedmefuld Chardonnay og Weltklasse Pinot Noir. Dette er bare et lille udvalgt af de skønne mennesker vi inviterer op.

 

Du får udleveret et vinglas ved indgangen, og så er det bare at udforske, smage, snakke, sludre og gå på opdagelse med dine sanser i 2½ time – og glasset må du endda tage med hjem efterfølgende.

Billetpris er 349,- pr. person inkl. smageglas fra Spiegelau, som du må tage med hjem bagefter.

Køb billetterne her: https://d-wine.dk/vare-kategori/event/

 

NB. Du skal være fyldt mindst 18 år for at kunne deltage i vinfestivalen, og du skal kunne fremvise gyldigt ID.

10-års jubilæumsfest

Pinsesøndag d. 19. maj fra kl. 12 

Baggården bag D'Wine Bar - Algade 54, 9000 Aalborg

Vinbar åbning 2014.jpg

Kære vidunderlige venner og gæster gennem tiden,

10 år er gået, siden jeg åbnede vores fantastiske vinbar i foråret 2014. Som billedet på eventet illustrerer, er der sket meget på 10 år. Der er løbet meget vin under broen, utallige mennesker har været igennem vores lille sted, og vi har næsten ingen blanke vægge tilbage.

D’Wine Bar startede som en idé om at skabe et alternativ til Aalborg som monoton øl og røvballe musik by. Da jeg annoncerede min åbning, var der mange der tvivlede, og jeg fik ofte kommentarer som: ”Aalborg er ikke klar til en vinbar, det er sådan noget Københavneri.” Men D’Wine Bar lever endnu i bedste velgående, og jeg kan i den grad konstatere, at Aalborg faktisk er en vinby.

 

D’Wine Bar er en solstrålehistorie, men den skyldes udelukkende jer – vores fantastiske gæster og skønne personale – det er ikke for sjov, at vi kalder vores bar for vores ”hjem udenfor hjemmet”, og det skal naturligvis fejres på behørig vis.

Derfor inviterer vi til 10-års jubilæum sammen med jer alle. Fejringen vil foregå i vores to baggårde bag vinbaren, og vi lægger op til festivalstemning med levende musik i løbet af hele dagen - naturligvis akkompagneret af lækre drikkevarer til specialpriser. Aftenen slutter vi på behørigvis af med vores eget ”husorkester” Urban Crooners, som gennem årene har været med til at skabe en fest på D’Wine Bar.

Det hele løber af stablen pinsesøndag d. 19. maj – der er helligdag dagen efter, så der er ingen undskyldning for ikke at kigge forbi.

Alle er inviteret, der er gratis entré, og vi håber på at I alle vil være med til at gøre vores 10-års jubilæum til noget helt specielt – for det er sgu da en bedrift! 

De bedste vinhilsner,
Kristian Ishøy & Team D'Wine

For mere information følg med her. 

Quiz-aften og vinsmagning

Torsdag d. 6. juni kl. 19 på D'Wine Bar 

Quiz-aften (1).jpg

Quiz-aftener er noget af det sjoveste, synes vi. Derfor kombinerer vi en vinsmagning med en quiz. Det betyder, at vi serverer 4 glas vine blindt, hertil vil I få spørgsmål, både til vinene, generel vinviden og måske et par helt andre spørgsmål. Alle kan deltage både sommelierer og nybegyndere. Det bliver skideskægt og med gode præmier på spil. Så tag din partner in wine eller klogeste ven med til en sjov og anderledes aften på D’Wine Bar.

Pris 299,- pr. person tapas kan tilkøbes.

Pladser kan reserveres på mail til vinbar@d-wine.dk på telefon 41401231, ved personalet i vinbaren eller købes direkte her: https://d-wine.dk/vare-kategori/event/

bottom of page