Arrangementer

Følg med her og se vores kommende arrangemneter. Vi afholder løbende vinsmagninger har livemusik og andre sjove påfund. Følg med her, og se hvad der sker på D'Wine Bar.

Ribera del duero smagning.JPG

Vinsmagning "Turen går til Ribera del Duero" (UDSOLGT)

6. oktober kl. 18.00

Vi elsker Ribera del Duero! Ja den er god nok. Danmark er storforbruger af vin fra det højtliggende solbagte område, hvor tempranillo kaldes tinto fino og giver mørke, kraftfulde vine. Ribera del Duero har dog gang i forandringer og der er mange flere stilarter end de fleste tror. Vi skal rundt i områdets geografi, stilarter og nye tiltag. Du skal opleve Ribera del Dueros mangfoldighed, dykke dybt i historien, flyve over kalkstensklipper, kæle for knortede oldgamle vinstokke... næsten da.
Vi skal i hvert fald smage vin, der billedligt talt oser af stedet. René Langdahl fortæller om området og guider os gennem smagningen af 8 forskellige vine, som er håndplukket til lejligheden.

Til smagningen serveres der spanske delikatesser i form af forskellige spanske oste og charcutteri.

Pris: 299,- pr. person.

Smagningen foregår i D'wine Moments, Algade 54.

smagning_edited.jpg

Vinsmagning "Grenachesmagning"

11. oktober kl. 19.00

Vær med når vi holder vinsmagning med vine lavet på grenache.
Denne aften vil vi servere fem forskellige forskellige vine, imens vi fortæller om alt druen, samt hvordan vinen bliver lavet og hvordan dette påvirker smagen af grenache-druen.

Tag jeres vinven med jer og nyd en hyggelig og lærerig aften med lækker vin!

Pris: 200 kr. pr. person. 

Vil du have tapas i form af lækre spanske pølser og oste med brød, oliven og garniture til vinsmagningen, koster denne kun 170 kroner for to personer, hvis den forudbestilles. 

Red Wine

Winemakers Tasting med Norrel Robbertson - Master of Wine

Torsdag d. 3. november kl. 19.00

Der er lagt op til en fremragende aften, når Norrel Robbertson kommer til Aalborg for at holde Winemakers Tasting for jer!

Norrel, den flyvende skotte, har vinhuset El Escoses Volante beliggende i Calatayud i Centralspanien, men udover det, er han en verdensstjerne i vinens verden. Han er uddannet Master of Wine, som en af de knap 300 levende mennesker i verden. Derfor er vi meget stolte af at kunne byde velkommen til Norrel i Aalborg til en spændende og eksklusiv smagning.

Denne aften vil Norrel præsentere 6 af hans vidunderlige vine og fortælle jer alt om vinene, vinhuset, processerne og arbejdet bag at lave fantastisk vin.

D_edited.jpg

Winemakers Dinner med Norrel Robertson - Master of Wine

Fredag d. 4. november kl. 18.00

Der er lagt op til en fremragende aften, når Norrel Robbertson kommer til Aalborg for at holde Winemakers Dinner for jer!

Norrel, den flyvende skotte, har vinhuset El Escoses Volante beliggende i Calatayud i Centralspanien, men udover det, er han en verdensstjerne i vinens verden. Han er uddannet Master of Wine, som en af de knap 300 levende mennesker i verden - og han ved altså hvad han laver og taler om.

Vi er meget stolte af at kunne byde velkommen til Norrel i Aalborg til en spændende og eksklusiv Winemakers Dinner. Her vil Norrel fortælle om de spændende og lækre vine han laver.

Aftenen byder på en fantastisk 7-retters menu, som er perfekt tilpasset Norrels vidunerlige vine.
Menuen bliver lavet i samarbejde med Mads Hyllested og Kim Jacobsen der står bag restauranter som Applaus, Nam og Dejavú

Pris: DKK 1395,- pr. person

Urban Crooners.jpg

Latin Night

Lørdag d. 5. november kl. 21.00

Der er lagt op til en fremragende aften med lækre latin-vibes.
Peruvianske Guillermo sørger for lækker latin-lyd i D’Wine Moments og vi sørger for lækre cocktails, vin og god stemning.

Billet: 125 kr. inkl. D’Wine Classico Cocktail, sangria eller cava.

madogvin.jpg

Vinsmagning "Mad og Vin"

15. november kl. 19.00

Til denne vinsmagning vil vi dykke dybere ned i vinens univers, ved at parre den med forskellige komponenter og ingredienser fra madens verden. Her vil vi forsøge, at give dig en bredere forståelse for, hvordan vin spiller op mod mad, samt hvordan dette påvirker smagen af vinen. Dette gør vi ved, at vi sammen med vinen, skal smage på og dufte til forskellige madkomponenter.

Pris: 200 kr. pr. person. 

Vil du have tapas i form af lækre spanske pølser og oste med brød, oliven og garniture til vinsmagningen, koster denne kun 170 kroner for to personer, hvis den forudbestilles. 

572b858f-9522-4705-b884-3b30660d2a9a.jpg

D'Wine Moments & Hos Isidor Henius inviterer til julefrokost

18. og 19. november kl. 18.00

Hold årets julefrokost i vores lækre D'Wine Moments lokaler i hjertet af Aalborg.

Hos Isidor Henius laver deres legendariske julemenu med:
Julesild med æg, rå løg, kapers og karrysalat.
Smørstegt fiskefillet med remulade og citron.
Årets sylte med sennep og rødbeder.
Julemedister med brunede kartofler og grønlangkål.
Svinekam med rødkål.
Rugbrød og smør.
Risalamande med lun kirsebærsovs.

D'Wine sørger for lækre drikkevarer i form af vin, øl, cocktails og snaps.
Pris: 399,- for julemenu.
Drikkevarer bestilles efter lyst og tørst.
Book jeres bord(e) på vinbar@d-wine.dk (mindst 6 personer)
Lokation: Algade 54, st. tv.

03.10.16.png

Julefrokost med D'Wine

Fredag d. 16. december kl. 18

Vi glæder os allerede til årets julefrokost!
Denne afholdes i vores nye lokaler "Moments". Her serverer vi julemenu fra Isidor Henius. Drikkevarer bestilles på aftenen som i har lyst. 

Billet: 399,- inkl. middag og velkomstbobler.

 
Send en mail til: vinbar@d-wine.dk med tlf, navn og antal pladser. Vi sender en bekræftelsesmail retur, og derefter en faktura - først når fakturaen er betalt er din tilmelding endelig. 

Hvor: D'Wine Moments, Algade 54 i Aalborg
(Lokalet ved siden af vinbaren)