Arrangementer

Følg med her og se vores kommende arrangemneter. Vi afholder løbende vinsmagninger har livemusik og andre sjove påfund. Følg med her, og se hvad der sker på D'Wine Bar.

P5040428.JPG

Vinsmagning
"Vinyes Doménech fra Montsant"

24. november kl. 19:00

Ude i et naturreservat  i de hellige bjerge, Montsant, gemt bag pinjeskove finder vi vinhuset Vinyes Doménech. Det familieejede vinhus tryller med Grenache-druen i både hvide og røde udgaver og arbejder med stor respekt for traditioner og naturen omkring dem. Vi er vilde med Doménech-familien og glæder os til at præsentere deres forførende vine for jer!

Vi serverer 5 vine denne aften, både hvide og røde.  


Pris: 200 kr. pr. person. 

Vil du have tapas i form af lækre spanske pølser og oste med brød, oliven og garniture til vinsmagningen, koster denne kun 150 kroner  for to personer,  hvis den forudbestilles. 

Red Wine

Vinsmagning
"Jule-quiz"

14. december kl. 19:00

Traditionen tro skal der afholdes jule-quiz! 

Vi serverer fem vine blindt og forbereder vinquiz om vinene, vinområder og måske et par fun-facts om alt mellem himmel og jord. Efter hver runde fortæller vi selvfølgelig også om, hvad det er for noget vin i har fået serveret. Der udloddes en flaske af den ultimative julevin Silvanus i præmie til vinderholdet. Så team op med dine bedste vinvenner og vær med til en sjov og hyggelig vinquiz. 

Pris: 200 kr. pr. person. 

Vil du have tapas i form af lækre spanske pølser og oste med brød, oliven og garniture til vinsmagningen, koster denne kun 150 kroner  for to personer,  hvis den forudbestilles. 

cava.jpg

JULEFROKOST

Fredag d. 17. december kl. 18:00

Julen står for døren Næsten i hvert fald! Årets julefrokost er planlagt og vi glæder os allerede til en festlig aften!

Vi byder på velkomstbobler og en lækker menu.
 Vin, cocktails og øl bestiller I selv som I har lyst. Vi skal selvfølgelig nok guide jer, så I får noget der passer til maden. 

 MENU

- Tarteletter med høns i asparges creme
- Slider med koldrøget laks og feldsalat

- Confiteret andelår
- Lune deller
- Hjemmelavet rødkål
- Andesauce
- Stegte kartofler med persille

- Ris ala mande med mandelsplitter og kirsebær sauce

 
TILMELDING
Send en mail med antal pladser du ønsker, samt navn, adresse og telefonnummer. Når du får en mail tilbage og har betalt fakturaen, er din plads reserveret.
► Pris pr. person: DKK 299,-
► Deadline: 6. december 2021

Red Wine

ÅBENT 25. DECEMBER

20:00-02:00

Vi holder åbent d. 25. december fra kl. 20 og byder på et glas gratis bobler til alle der kommer forbi. Vi glæder os til en festlig aften, hvor vi er klar til at servere lækker vin og cocktails!

OBS: der kan ikke bestilles tapas denne aften.