top of page

Arrangementer

Følg med her og se vores kommende arrangemneter. Vi afholder løbende vinsmagninger har livemusik og andre sjove påfund. Følg med her, og se hvad der sker på D'Wine Bar.

LATIN NIGHT_edited.jpg

LATIN NIGHT i D'Wine Moments

Lørdag d. 4. februar kl. 20.30-02.00

Der er lagt op til en fremragende aften med lækre latin-vibes.
Peruvianske Guillermo de La Tierra sørger for lækker latin-lyd i D’Wine Moments og vi sørger for lækre cocktails og god stemning, med plads til at svinge hofterne hele natten!
Musikken starter kl. 21 hvor Guillermo spiller lækker upcomming lyd fra latin-miljøet og fra kl. 22 skrues der fuldt op for latin-hits i genren salsa, bachata og merengue der er perfekte at danse til!

Billet: 200 kr. inkl. 2 drinks.

Faktura / kvittering er gyldig som billet. Billetter kan ikke refunderes.

RIESLING smagning_edited.jpg

Vinsmagning // Vidunderlig Riesling (UDSOLGT)

Tirsdag d. 7. februar kl. 19.00

Vi går på opdagelse i tyske Riesling vine - for Riesling er en helt særlig drue, der kan det hele. Fra de helt tørre og sprøde, til de sødmefulde og syrerige.
Vi mener, at det er en drue der kan noget, som ingen andre druer kan - så det vil vi gerne fortælle jer om! Vi smager Riesling fra forskellige områder i Tyskland med forskellige sødmegrader, så I virkelig kan se, hvad det er, Riesling kan!

I får serveret 5 forskellige riesling vine.

Pris: 200 kr. pr. person. 

Smagningen foregår i D'wine Moments (lokalet ved siden af baren), Algade 54.

Vil du have tapas i form af lækre spanske pølser og oste med brød, oliven og garniture til vinsmagningen, koster denne kun 170 kroner for to personer, hvis den forudbestilles. 

Vina sastre_edited.jpg

Winemakers Tasting med Sara Sastre fra Viña Sastre

Fredag d. 10. marts kl. 18.30

Der er lagt op til en fremragende aften, når Sara Sastre, fra vores elskede vinhus Viña Sastre, kommer til Aalborg for at holde Winemakers Tasting for jer!
Sara Sastre er datter til Jesus Maria Sastre, og sammen har de vinhuset Viña Sastre i fantastiske Ribera del Duero. Denne aften vil vi smage en række fantastiske vine, heriblandt Sastre Crianza, Pago de Santa Cruz, samt to af deres topvine.
Sara vil fortælle jer, alt hvad der er værd at vide om vinhuset, vinen og processerne bag. Vi glæder os enormt meget til at give jer en helt speciel aften med en ung og dygtig vinmager. 

Under smagningen vil der blive serveret lækker spansk tapas. 

Pris: 599,- pr. person

20210903_140830[526]_edited.jpg

Vinsmagning med Washington Wines  & Rene Langdal

23. marts kl. 18.00

Denne vinsmagning er noget anderledes end de smagninger vi typisk afholder. Vi er blot facilitator, for det er Washington Wines der afholder smagningen og til dette har de hyret René Langdal ind til at afholde smagningen. 

Til smagningen serveres der 8 vine samt tapas. 

Pris: 299,- for vinsmagning og tapas.

En lille teaser om smagningen:

Forestil dig et sted de laver verdensklasse Cabernet Sauvignon og riesling, nærmest side om side. Suppler med syrah og chardonnay – så har du staten Washingtons fire store druer, dem de laver bedst og mest karakteristisk. Dyrket under ørkenlignende forhold, men bundfrossen om vinteren. Washington State er USA's næststørste vinstat og den nordlige beliggenhed og den høje lysintensitet skaber frugtrige, afrundede, intense, men cool vin. Vi skal rundt i statens druetyper, fra basiskvalitet til enkeltmarksniveau og have det bølgende tørre bakkede og vindhærgede landskab ind under huden i vinøs forstand. René Langdahl fortæller om stilarter, historie og klima og guider os gennem smagningen af vine, som er håndplukket til lejligheden.

smagning vd.jpeg

Vinsmagning // Rosé-smagning

Tirsdag d. 28. marts kl. 19.00

Foråret nærmer sig, solen titter mere frem og varmer vores ansigter. Det kan kun betyde én ting - ROSÉTID!
For hvem elsker ikke denne lækre og læskende sag, når vi sidder på terrassen en solskinsdag? Vær med når vi præsenterer jer for fem lækre rosévine, som er forskellige på hver deres måde. 

Pris: 200 kr. pr. person. 

Smagningen foregår på D'wine Bar, Algade 54.

Vil du have tapas i form af lækre spanske pølser og oste med brød, oliven og garniture til vinsmagningen, koster denne kun 1 kroner for to personer, hvis den forudbestilles. 

smagning_edited.jpg

Vinsmagning

Tirsdag d. 25. april kl. 19.00

Temaet er ikke fastlagt endnu, men vi kan garantere jer for en fantastisk og lærerig aften, hvor I skal smage på 5 forskellige vine.

Pris: 200 kr. pr. person. 

Vil du have tapas i form af lækre spanske pølser og oste med brød, oliven og garniture til vinsmagningen, koster denne kun 180 kroner for to personer, hvis den forudbestilles. 

konkurrence cavasmagning_edited.jpg

Vinsmagning

Tirsdag d. 16. maj kl. 19.00

Temaet er ikke fastlagt endnu, men vi kan garantere jer for en fantastisk og lærerig aften, hvor I skal smage på 5 forskellige vine.

Pris: 200 kr. pr. person. 

Vil du have tapas i form af lækre spanske pølser og oste med brød, oliven og garniture til vinsmagningen, koster denne kun 180 kroner for to personer, hvis den forudbestilles. 

Vinsmagninger & Arrangementer: What's Happening
bottom of page