Arrangementer

Følg med her og se vores kommende arrangemneter. Vi afholder løbende vinsmagninger har livemusik og andre sjove påfund. Følg med her, og se hvad der sker på D'Wine Bar.

Billede%2014-06-2019%2016.28_edited.jpg

D'Wine & Friends Vinfestival

3. september 2021
16-18:30 & 19:30-22

Vi håber på endelig at kunne afvikle vores vinfestival "D'Wine and Friends".
Det bliver afholdt i Absalonsgade 26.

Til vinfestivalen har vi inviteret vores vinleverandører, som har deres egne stande. Vi afslører løbende, hvem der helt præcist kommer, men vi lover, at det bliver endnu en alletiders vinfestival!

cava.jpg

VI  ÅBNER!

23. april kl. 14:00

Nøøj hvor vi glæder os til at have besøg af jer igen! Vi har brugt nedlukningen på endnu en ombygning, indkøb af nye vine og andre spændende tiltag, som vi glæder os til at præsentere for jer!
I følge nuværende retningslinjer skal du reservere bord på forhånd, medbringe coronapas og mundbind. Vi håber på jeres forståelse, og glæder os til servere lækker vin for jer igen. 

Red Wine

Vinsmagning
"Forårsfornemmelser"

19. maj kl. 19:00

Årets første vinsmagning!
Nøøj hvor har vi glædet os til endelig at åbne og igen invitere til vinsmagning. 

Kristian glæder sig utroligt meget til at præsentere jer for sprøde og lækre hvidvine og roséer, der passer godt til forårssæsonen - 5 forskellige i alt. Mon ikke der også sniger sig nogle HELT nye vine ind til denne smagning. 


Pris: 200 kr. pr. person. 

Red Wine

Vinsmagning
"Vin & Grillmad"

1. juni kl. 19:00

Grillsæsonen er startet og hvad er bedre end et lækkert glas vin, der passer perfekt til den grillede mad? 
Vinsmagningen tager udgangspunkt i vine, der passer perfekt til grillmad, hvor vi taler om hvad det er, der skal tages hensyn til, når man parer vin og grillmad. Vi diskuterer smag, serveringstemperatur og vintyper - og meget mere!

Pris: 200 kr. pr. person. 

Red Wine

Vinsmagning
"Nyt & Sommerligt"

9. juni kl. 19:00

Vi har henover nedlukningen taget nye vine ind i vores sortiment, så vi glæder os helt vildt til at præsentere jer for 5 af disse. Vi udvælger samtidig dem, vi finder mest sommerlige og terrassevenlige. 

Pris: 200 kr. pr. person.